Slide background

TRÄDFÄLLNING

Välj en seriös leverantör
Det finns många företag som utför trädfällning. Långt ifrån alla har rätt kompetens och en del saknar helt kunskap om riskerna med arbetet. För allas säkerhet bör all trädfällning utföras av utbildade och certifierade arborister. F-skatt och försäkringar är givetvis ett måste.

Precisionsfällning från marken
Vi utför preciserad trädfällning där träden fälls i önskad riktning. Vid behov använder vi draglina eller vinsch för att fälla träd i motlut. Detta är ofta det minst tidskrävande sättet att fälla ett träd.

Sektionsfällning
Går träden ej att fälla från marken så utför vi avancerad trädfällning där träden plockas ned i delar av en klättrande arborist, s.k. sektionsfällning. Detta innebär att inga träd är omöjliga för oss. Vid behov firas grenar och stamdelar ned i linor för att inte skada föremål som finns under trädet. Denna metod är ofta båda snabbare och säkrare än att använda en skylift.

Kranfällning
Vi utför även trädfällning med hjälp av mobilkran. Detta kan vara nödvändigt vid fällning av stora träd på innergårdar där det är omöjligt för en lastbil att komma in för att hämta ris och stock.
Bortforsling och stubbfräsning
Om ni önskar kan vi även hjälpa till med bortforsling av ris och stock samt stubbfräsning, men tänk på att meddela detta innan. Vill ni ha stocken kvar för att elda med erbjuder vi även uppkapning till vedlängder. Dock ej klyvning.

Tänk på att Det tar upp till flera hundra år för ett träd att växa upp, men kanske mindre än en dag att fälla. Fatta inga förhastade beslut.

Fällning av träd
Fällning av träd

BEGÄR EN KOSTNADSFRI OFFERT REDAN I DAG