SveArb AB

Professionell trädfällning i Vellinge

 • Avancerad trädfällning i Vellinge och hela Skåne
 • Snabbt, säkert och kostnadseffektivt
 • Inga träd är omöjliga för oss
Offertförfrågan
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 128 MB.
  SveArb AB

  Trädfällning i Vellinge

  Söker du professionell hjälp med trädfällning i Vellinge? SveArb är din lokala specialist på säker och effektiv trädfällning. Med gedigen kunskap och moderna verktyg tar vi hand om dina träd med stor omsorg.
  Våra utbildade arborister är certifierade och har den expertis och utrustning som krävs för att utföra trädfällning på ett säkert och professionellt sätt. Oavsett om det handlar om stora eller små träd, i trädgårdar eller på svårtillgängliga platser, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för just dina behov.

  Vi lägger stor vikt vid planering och riskbedömning för att minimera risker för både dig, din fastighet och omgivningen. Vi samarbetar tätt med dig som kund för att säkerställa att du får det resultat du önskar.

  När du anlitar SveArb i Vellinge för trädfällning ingår:

  • Noggrann planering och riskbedömning
  • Professionell fällning med moderna verktyg
  • Kapning av trädet i hanterbara bitar
  • Bortforsling av grenar och ris
  Vi kan även erbjuda andra tjänster så som:
  • Stubbfräsning
  • Uppkapning av stammar och grövre grenar till vedlängder
  • Bortforsling av virke

  SveArb – din lokala partner för trädfällning. Vi brinner vi för att ge våra kunder en personlig och professionell service. Vi är lyhörda för dina önskemål och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Läs gärna vad våra kunder har sagt om oss. Du hittar kommentarer längre ner på sidan.

  Kontakta oss genom att ringa eller skicka in din offertförfrågan via vårt formulär.

  Olika metoder

  Precisionsfällning från marken

  Den vanligaste typen av trädfällning. När det finns tillräckligt med plats för att fälla trädet i ett stycke så är detta en utmärkt fällmetod. Vi utför preciserad trädfällning där träden fälls i önskad riktning. Vid behov använder vi draglina eller vinsch för att fälla träd i motlut. Detta är ofta det minst tidskrävande sättet att fälla ett träd.

  Sektionsfällning

  Går träden ej att fälla från marken så utför vi avancerad trädfällning där träden plockas ned i delar av en klättrande arborist, s.k. sektionsfällning. Detta innebär att inga träd är omöjliga för oss. Vid behov firas grenar och stamdelar ned i linor för att inte skada föremål som finns under trädet. Denna metod är ofta båda snabbare och säkrare än att använda en skylift.

  Assisterad trädfällning

  Vi utför även trädfällning med hjälp av mobilkran eller skylift. Detta kan vara nödvändigt vid fällning av stora träd på innergårdar där det är omöjligt för en lastbil att komma in för att hämta ris och stock eller där trädet är i så dåligt skick att det inte kan klättras och sektionsfällas.

  Tänkvärt om trädfällning

  Välj en seriös leverantör

  Det finns många företag som utför trädfällning i och runt Vellinge. Långt ifrån alla har rätt kompetens och en del saknar helt kunskap om riskerna med arbetet. För allas säkerhet bör all trädfällning utföras av utbildade och certifierade arborister. F-skatt och försäkringar är givetvis ett måste.

  Tänk igenom ditt beslut

  Gör det till ditt eget genomtänkta val, fällning är definitivt och går inte att göra ogjort. Ibland räcker det att beskära trädet för att åstadkomma en stor förändring direkt och trädfällning kanske inte längre är det enda alternativet. Tänk också på att träden ofta kan höja en fastighets ekonomiska värde och att det av den anledningen kan vara motiverat att behålla träden.
  Du bör också fundera kring hur omgivning ser ut, för när man börjar gallra bland stora träd som står tätt kan de kvarvarande träden se snygga och vitala ut från ena hållet men kanske helt saknar grenar och krona åt det håll där tidigare träd stod.

  • Trädfällning Partum Media Production
  Kontaktformulär

  *” anger obligatoriska fält

  Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 128 MB.
   4.9/5

   Snabbt och säkert arbete av trädfällning. Rekommenderar att anlita SveArb AB.

   Anki Linders

   Otroligt proffsiga och trevliga. Perfekt utfört arbete vid två tillfällen (trädfällning nära hus och stubbfräsning). Rekommenderas varmt!

   Gunnar Gulstad

   Mycket nöjd med deras service

   Stefan Edstrom

   snabba och med hög precision i varje moment de gör. Rekommenderar varmt deras tjänster till andra

   Mathias Eriksson

   Väl genomfört arbete idag: 6träd fällda med imponerande precision samt beskärning av några träd. Trevligt bemötande från första kontakt till sista gren. Helnöjd och rekommenderar varmt deras tjänster.

   Martin Svensson

   Mycket bra jobbat!! Vi är jättenöjda med jobbet ni utförde hos oss!

   Magnus Engman

   Mycket väl utfört arbete!

   Daniel Landin